Haar- en hoofdhuidproducten

Heb je last van jeuk, roos of eczeem bij je hoofd? AT14 heeft verschillende producten voor je haar en hoofdhuid. Deze producten zorgen dat je op een veilige, milde en huidvriendelijke je haar kan wassen en je hoofdhuid kan verzorgen. 

 

 

Haar- en hoofdhuidproducten

Last van roos?

Roos is een milde vorm van ‘seborroïsch eczeem’. Je lichaam maakt te veel van een bepaald soort gist aan, waardoor je huid meer gaat schilferen.

AT14 is een anti-roos kuur die je tijdelijk kan gebruiken om je roos of seborroïsch eczeem te verbeteren. LET OP: niet voor langdurig gebruik. AT14 shampoo kun je wel langdurig gebruiken.

Tip: je kunt de anti-roos kuur en AT14 shampoo bij elkaar bestellen als bundel-deal! 

Last van seborroïsch eczeem?

Een goede seborroïsch eczeem shampoo is de shampoo van AT14. Dit is een milde shampoo, zonder irriterende stoffen. Het is zo gemaakt dat er geen contactallergenen in zitten. Dat betekent dat er geen stoffen in zitten die voor een allergische reactie kunnen zorgen.

Zo kun je fijn je haar wassen en krijg je minder last van je eczeem. Wie wil dat nou niet? 

Last van jeukende hoofdhuid?

Een jeukende hoofdhuid kan verschillende oorzaken hebben. Eczeem, stress, irritatie door een bepaalde zeep of shampoo, maar ook weerswisselingen (de oorzaak kan ook luizen zijn, controleer het hoofd en gebruik dan een speciale anti-luizenshampoo).

Wat de oorzaak ook is, jeuk aan je hoofd is niet fijn. Door met AT14 shampoo het haar te wassen heb je een milde reiniging van het hoofd. AT14 hoofdhuid lotion kun je na het droogdeppen opsmeren. Dit verzorgt de hoofdhuid en gaat jeuk tegen.

De conclusie is eigenlijk dat je al deze producten goed kunt gebruiken voor de verzorging van je haar en hoofdhuid. Zeker als je last hebt van roos of seborroïsch eczeem. Sommige van de AT14 producten kun je als bundel-deal bestellen.

‘…Door de uitgekiende samenstelling ben ik blij met deze range huidverzorgingsproducten. Voorheen kon ik patiënten met een contactallergie alleen maar zeggen welke producten ze voor een goede huidverzorging niet konden gebruiken. Nu kan ik zeggen welke ze juist wel kunnen gebruiken…’
Dr. Roovers

Allergoloog, Elisabeth-Twee Steden Ziekenhuis (ETZ) - Tilburg