‘…Door de uitgekiende samenstelling ben ik blij met deze range huidverzorgingsproducten. Voorheen kon ik patiënten met een contactallergie alleen maar zeggen welke producten ze voor een goede huidverzorging niet konden gebruiken. Nu kan ik zeggen welke ze juist wel kunnen gebruiken…’

Dr. Roovers

Allergoloog, Elisabeth-Twee Steden Ziekenhuis (ETZ) - Tilburg

‘…Ik gebruik nu een aantal weken de AT14 gezichtscrème en na het douchen de bodycrème. Ik vind het heerlijke producten. Ze smeren goed uit, trekken snel in en laten geen vettig laagje na… Ik ben er blij mee!…’

Daphne

Arnhem

‘…Ik heb AT14 nu zelf ook een week gebruikt en ik moet zeggen, het smeert zalig…’

Marloes Collins

Allergieplatform

‘…Eindelijk, huidverzorgingsproducten waar ik tegen kan! Na een lange zoektocht heb ik eindelijk verzorgingsproducten gevonden waar ik met mijn allergieën tegen kan. De producten van AT14 skincare gebruik ik nu dagelijks.
Heerlijke producten die zorgen voor een zachte huid, het smeert goed uit, trekt snel in, verminderd mijn eczeem, prikt niet en mijn huid voelt ook aan het einde van de dag nog zacht aan. Het verzorgen van mijn huid is een feestje geworden en ik kan door deze producten volop genieten van mijn gladden huid. Heerlijk. De producten zijn zeker aan te raden voor mensen met verschillende allergieën…’

mevr. A.v.G

Cromvoirt

“Jaren geleden werd de enige gezichtscrème waar ik baat bij had uit de handel genomen. Paniek! Na circa 30 verschillende proefmonsters te hebben uitgeprobeerd, was ik blij eindelijk iets te vinden dat werkte. Deze verzorging bestond echter uit 2 lagen: een vochtinbrengend serum en daarover heen een verzorgende crème. Ik wilde dolgraag naar een product toe dat met 1 laagje zijn werk zou doen en dat tevens geen minerale oliën zou bevatten. Omdat ik constitutioneel eczeem ėn ichtyosis vulgaris heb, zocht ik iets dat zowel vet als vocht in en op de huid houdt. Dit is gelukt met de AT14 gezichtscrème! Omdat in AT14 geen parfum zit, ervaar ik de geur als een beetje typisch en gebruik de gezichtscrème daarom voornamelijk ’s avonds.

Voor mijn kurkdroge “oude vrouwenhanden” heb ik onlangs een eigen zalf ontwikkeld op basis van voornamelijk natuurlijke ingrediënten. Deze is echter behoorlijk vet, dus voor overdag (bijvoorbeeld op mijn werk) vind ik de AT14 handcrème ideaal. Hij is heel vloeibaar, dus ik verwachtte er bij het testen niet veel van, maar tot mijn verbazing voelen mijn handen goed gehydrateerd en soepel aan na gebruik. Het voordeel is dat het supersnel intrektf”

Met toestemming van de schrijfster van deze blog

Een review over AT14® skincare op dermatologie-winkel.nl

‘…Eindelijk gezichtscrème die geen allergische reactie veroorzaakt!!

Super fijn produkt…’

Marion

‘…Gezichtscrème bevalt erg goed. Prikt niet, trekt niet, laat geen vette laag achter en ik heb nul komma nul allergische reactie…’

Mevr. J-A. V

Elburg

‘…Ik preek weliswaar voor eigen parochie, want ik ben directeur van Dos Medical. Echter ik wil u mijn eigen ervaringen niet onthouden. Ik heb zelf handeczeem en gebruik sinds de komst van AT14 de handcrème (gedurende de dag) in combinatie met DerMel honingzalf ( ’s ochtends en ’s avonds). Voor mij werkt deze combinatie uitstekend. De huid van mijn handen is in een betere conditie dan voorheen. Ik merk dat mijn huid zachter en soepeler is geworden. Ik heb minder kloven en minder opvlammingen van mijn eczeem. Sinds ik DerMel gebruikte, smeerde ik al minder corticosteroïd zalf en nu met AT14 is dat nog minder geworden…’

Jos

Directeur Dos Medical