Ervaringen op klanten

Wij gebruiken alleen echte reacties van klanten

‘…De gezichtscrème bevat, buiten de squalane(en dan ook nog hoog op de ingrediëntenlijst ), ook nog zoveel andere mooie ingrediënten, en dus ben ik erg blij dat ik deze producten gevonden heb. De handcrème vind ik ook geweldig en ik ga zeker binnenkort ook nog andere AT14 producten proberen. Ik ben dus absoluut fan geworden, en kan het iedereen aanraden!…’
mevr. V. van Mechelen – Nieuw-Vennep

 ‘…Ik heb AT14 nu zelf ook een week gebruikt en ik moet zeggen, het smeert zalig…’
Marloes Collins – Allergieplatform

‘…Door chemokuren kreeg ik een erg droge huid.Een vriend van mij attendeerde me op AT14 serie, een huidverzorgende productlijn zonder ongewenste toevoegingen. Ik gebruik het nu ruim een half jaar met een zeer goed resultaat. De huid is weer zacht en strakker. Ondanks m’n grijze haren (kleuren laat ik nu achterwege), krijg ik regelmatig te horen dat ik er jonger uitzie :-)…’
Mevr. M.N te Hengelo (Gld)

‘…Ik ben zoooo tevreden over jullie producten!! Heb tijden lang geld verspild aan shampoo’s die veel beloven maar alleen duur zijn. Ook hoofdhuid lotions die niets deden voor mijn droge, jeukende, schilferige hoofdhuid. Maar jullie shampoo en hoofdhuid lotion zijn top!
En de gezichtscrème, daar ben ik helemaal aan verkocht! AT14 producten zijn echt top en super. Jullie hebben er een fan bij. Ik zal jullie producten aan iedereen aanraden….’
Mevr. J.C. te Amsterdam

‘…Ik heb zelf last van erg droge handen a.g.v. handeczeem. De AT14 handcrème bevalt mij uitstekend. Trekt goed in, voelt niet vet aan en je handen blijven gedurende lange tijd zacht en soepel…’
de heer J.W. P – Utrecht